Color my hair

Både foten och vaden är mkt bättre! Har till och med kunnat gå som en normal människa idag! Har fortfarande lite ont i foten och är öm i vaden, men ja, helt klart bättre :) 

Syster kom hit vid 5tiden och vi har spenderat kvällen åt att färga våra hår samt halvtittat på film samtidigt x) All about Steve, Dagis snuten och 10 orsaker att hata dig. Syster fick rosa hår! Och well jag körde på lila samt blått underhår :D dooooock så blev det lila inte riktigt som jag ville :/ iaf i badrummet så ser det gråaktigt ut, ngt som inte alls är snyggt. I vardagsrummet däremot såg det så mlt bättre ut, så ahh får se hur det ser ut i dagsljud imorrn. 

Ligger i sängen och försöker sova. Går inge bra :/ är liksom trött, men typ rastlös i kroppen och kan inte hitta en skön sovställning. Seeegt. Skönt iaf att jag börjar 10 imorrn! 

Bjuder på ngr bilder från kvällen :) 









Systers hår ser typ rött ut på ena bilden, men nee det är rosa som vanligt ;) hann dessutom med att träna lite med hunden. Sitt fint som han blivit asduktig på! Samt lite fotgående, apport och läggande samt ställande under gång! Fick bara kort på sitt fint dock ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0