Bra helg!

Lördagen var grym! Vi började kvällen åt att köpa mat på subway och gå till dagis där Morf, Kellie och Diezel fick springa och leka medans vi åt :) 

Vi såg på Gladiator, 1408, Case 39, Frozen och Sjätte sinnet. Vi såg dock inte klart Sjätte sinnet, för ngr av oss somnade ifrån den ;P kl var 6 på morgonen då, så inte så konstigt egentligen ;D 

Som mest var vi 4 pers och 6 hundar i min lilla lägenhet, sen blev lilla Dolly hämtad. Alla sov kvar och igår, söndag, så klev vi upp typ 10.30 och så åt vi pannkakor till frukost/lunch sen :) gott! Dem andra var dessutom supersnälla och städade samt diskade medans jag gick till affären för att handla! :) 

Resten av söndagen blev lugn. Dem andra åkte hem, så jag blev kvar med 4 hundar. Skulle nämligen passa Kellie åt Hannah :) Sara kom sen så vi gick en promenad med hundarna där Morf och Kellie sprang lösa nästan hela tiden! Superduktiga båda två<3 speciellt när en husky sprang emot oss och båda vände direkt emot oss på inkallning! :) efter promenaden åt vi middag och såg på film, Bad neighbours innan Sara tog Buster och Morf och gick hem. Kvar blev jag med Polly och Kellie, och vi slappade resten av kvällen. 



Härlig helg jao! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0