Agility!

Så skönt med en ledig dag mellan norrlandvistelsen och jobbet. Jag började dagen med att rasta hunden i pissväder. Regnade satan gjorde det :O efter det blev det iaf film! Så mysigt att ligga inne och se film när det regnar ute :) 
Strax efter 12 tog jag bussen till kista där jag skulle möta Keyla med sin hund Charlie och träna agility och lydnad :) Hon hade dock råkat somna så jag började träna lite agility själv samt tog en mysig liten promenad i skogen intill brukshundsklubben. Jao och så hann Morf leka i en damm också :) fick han nästan, nästan att simma! 



Gick och mötte Keyla vid 14 och så tränade vi agility samt lite, lite lydnad. Det enda inom lydnaden som vi tränade var platsliggningen ;P men den är ju viktig och jag glömmer alltid bort den när jag tränar ;D hahah. 
Morf fick träna på att ligga kvar när Keyla tränade med Charlie, och satan duktig han var! :D en liten stund var vi kanske 20-30m bort och trots detta stannade han. Han satte sig dock upp en gång, men kunde lägga sig på kommando från det avståndet! Så ahh, himla nöjd med min plutt idag :) 
Keyla bjöd på vattenmelon, supergott i den kvava värmen! Kl 16 drog vi oss hemåt, alla nöjda med dagen. 

Väl hemma så var tanken att jag skulle lämna Morf hemma kanske 30-35min och gå och handla. Men mötte pappa i byn så det drog ut lite på tiden. Han var alltså hemma ca 1 timme själv. Verkade lugn så var säkert inga problem :) härligt när det går framåt! Om ngr månader kan jag säkert lämna han ngr timmar :) heeeej bio säger jag då! Hahah ;p 

Har sett på The dark knight rises och ligger nu och slötittar på The croods. Ska egentligen sova, öppnar imorrn så x) godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0