Vila kan man göra i graven. Eller på helgmorgnarna :D

Jobb, jobb, jobb. Är så himla skönt att trivas på jobbet :) att trivas med alla sina kollegor och att trivas med sin chef :) härligt! 

Har haft ont i huvudet lite från och till i typ 1,5 vecka. Inte hela tiden men alltid minst 1 gång varje dag. Känns sådär. Hoppas det går över! 

Var ute igår med Jenny, Ronja och brur<3 middag (pizza!) och förfest hos Jenny, sen åkte vi till ngn resturang/bar som heter Fenix i slussen. Vidare till Patricia där vi stannade till strax innan 4. Svängde förbi donken och så skiljdes vi åt då alla skulle åt olika håll x) var hemma vid typ 5 och däckade ganska snabbt ;p hahah. 






Vaknade kl 9 imorse, kände mig fortfarande full. Lyckat? ;D sov till typ halv 11-11 och nu känns det bättre! Men är seg som satan x) syster sov här också så nu ska vi snart fixa ngt att äta. Ev beställa mat jao ;) hahah. 

En kul grej igår var när en snubbe typ stötte på Ronja. Stod vid vårt lilla bord som vi satt runt. Typ barbord så ganska högt. Ronja går med Emil för att köpa dricka och liksom slippa honom, och han bara står kvar där vid vårt bord.. Då kom dryga Sandra fram och viftar lite med handen åt honom som om han vore en fluga eller ngt.. Och säger "du kan gå nu." Hahahah! Ja han gick, men sen när gör jag sånt? XD hahhaha. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0