Lugn lördag

Jobbade 7.30 till 18 igår. 4e dagen denna vecka. Känns som allt jag gjort är att jobba ;D men har haft bra sällskap iaf så har gått bra! Vid 16 igår bytte jag lokal för att stänga på ringvägen. Gick bra.

Efter det åkte jag till gamla dagis för att käka pizza med Bella och Cicci :) syster kom dit sen också och vi drack ngr drinkar innan vi senare åkte till centralen för bio! The conjuring? Skräckfilm! ;O den var dock inte lika läskig som jag trodde, men är baserad på en sann historia, sånt är alltid creepy! Hahah. Syster sov iaf hos mig :) hade gått upp vid 6, och somnade kanske vid halv 4.. Jaa det var en lång dag ;D

Har träningsvärk i armarna efter att i torsdags ha hämtat en soffa till dagis tsm med vår praktikant Alex. Vi bar den inte långt, men den var otymplig som satan, och att sen få in den i lokalen och byta plats på den med en annan soffa var kämpigt xD såå ahh, igår eftermiddag började träningsvärken komma, och imorse hade jag så ont att jag knappt orkade röra armarna xD hahah! Syster var snäll och diskade åt mig :D tack igen!

Har spenderat morgonen åt att titta på so you think you can dance! Ska efter det cykla till mamma med lite tvätt :) ikväll satsar jag på att ge mig ut och springa! Får se om jag lyckas med det ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0