En bra helg

Lördag
Seg förmiddag, sedan åkte jag och syster till åkeshov och klev in i en liten ganska nyöppnad djurbutik. Väldigt trevliga ägare och jag köpte två leksaker :) vidare till brommaplan där vi mötte upp Bella för att tsm åka till bromma blocks där vi gick runt i djuraffären ett tag! Jag köpte en bädd samt en filt till valpen min. 
Vi åkte tillbaka till brommaplan där vi skiljdes från Bella innan vi åkte ut till ekerö och hem till Cicci :D vi lekte och myste med hennes underbart söta Inna, samt åt god mat och hade det allmänt bra! Så på Paranormal activity samt the thing. Tur som satan att jag redan hade sett båda filmerna innan ;p även om den förstnämnda ändå var lite läskig, och den sistnämnda inte ens var läskig ;p hahah. Ahh samt somnade lite under den andra filmen x) 


Söndag
Började dagen lugnt hemma hos Cicci, innan vi alla tsm åkte till brommaplan och hoppade på t-banan hemåt. Cicci hoppade av i åkeshov för att träffa pojkvännen sin för en mysdag då dem fira sin ettårs dag tsm idag :) Grattis till dem! :D
Jag och syster åkte först hem till henne där vi åt lite lunch och träffa mamma en sväng innan vi gick hem till mig med tvätt som jag haft hos dem. 

Gav katterna mat och tömde kattlådan innan vi åkte vidare. Denna gången ut till värmdö och hem till Anneli! :) vi gjorde inte så mkt, utan pratade mest och hade det mysigt! Åt middag, pizza tredje dagen i rad för mig 0.o helt sjukt xD hahah.
Fick skjuts hem av Anneli eftersom hon skulle hämta sina katter. Känns lite tomt utan dem, fastän jag knappt varit hemma med dem :p 
Nu ser jag på idol, har ju haft fullt upp även denna helg ;D såg nämligen förra fredagens idol på söndagen också x) hahah. Men ahh, sen ska jag sova, för öppnar imorrn. Blir ev en heldag, för chefen är sjuk :( stackarn! Men aja, blir nog bra oavsett :p fast skulle va kul om jag slutar tidigare, för då kan jag följa med mamma och syster som ska kolla på en lägenhet åt brur :) vill ju också! Haha. 

Kommentarer
Postat av: missmalinerika.webblogg.se

ska han flytta igen? :)

2013-09-30 @ 10:11:17
URL: http://missmalinerika.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0