Living young and wild and free

1. Jag måste göra om headern till bloggen.. men har ingen fantasi alls. Det suger! ;O får se om jag kanske kan fixa den imorrn.. 

2. Helgen var så jävla grym! Kryssning fredag till söndag, med festande, dansande och seriösa snack ;D Lunchbesök i Riga på lördagen och pensionärsvarning på nästan alla i vår grupp av fyra tjejer på kvällarna xD.. hahah! Sträckte höften och spenderade en timme av natten till söndagen sittandes på golvet på toaletten då jag druckit för mkt ;D mådde dock inte dåligt, utan kände mig bara lite skum, och fick då självklart världens oro över att må dåligt xD.. hey sån är jag.
Trasig kläder och en smärta i en höften. Armbrytning och middagsätning kl 2 på natten.. Massa skratt och helt enkelt en jävligt bra kryssning! :D 
3. Väl hemma från kryssningen på söndagen så spenderades ngr timmar tillsammans med Jenny och Anton. Det bjöds på lunch och vi degade framför ngr skumma filmer som man skulle kunnat klarat sig utan att se xD 
Sen social med Alex och syster som råkade åka lite fel.. xD 

4. Jobb idag, och snälla som dem var så fick jag med min onda höft ha två grupper i rastgården istället för att promenera. Grymt skönt, och tror fan min höft behövde det. Känns iaf bättre i den nu :)
5. Social med Alex hela kvällen. Spelade hans nya Sagan om Ringen spel tills ps3 i typ 3 timmar! Så jävla roligt :D Mkt bra kväll jao!

6. Imorrn är det heldag på jobbet som gäller. 10-18, och jag planerar att sen ta mig hem och dö lite ;D hahah. Men nu ska jag se på Gladiatorerna från i fredags, och sen äre nog sova som gäller x)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0