lite tankar

Monday bar utgång med Ronja och Jenny, vilket vore nice om jag inte var så jävla trött. Önskar jag kunde slå om och få massa energi, men icke. Slöseri på pengar? Skickade iaf iväg dem båda till dansgolvet, känns dumt att dem ska behöva lida för att jag inte orkar. 
Försökte dansa till en början, men var obehagligt med den extremt starka basen. Gick undan och när jag står där själv i typ en minut så har jag också chansen till att dansa eller va social med en söt kille, men sumpar det såklart. Är på ett sätt för trött för att bry mig, men samtidigt kan man ju inte låta bli att tänka att det inte är konstigt att man är singel. Hahah. 
 
Känner mig gammal. Som om man inte alls orkar lika mkt som förut. För kanske ett år sen skulle jag inte vilja att kvällen tog slut. Jag skulle vilja va vaken hela natten. Men nu, ja iaf just nu, så längtar jag efter min säng. Tragiskt? Ja det tkr jag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

du är inte ensam, orkar inte alls som förut, klarar inte alls av lika mkt dricka och för att inte tala om dagen efter.. pinsamt men ja tror vi börjar bli gamla!!

2013-03-29 @ 21:58:17
URL: http://missmalinerika.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0