inte hemma

Från och med idag tills på söndag är jag katt- fisk- och lägenhetsvakt till Jenny och Anton :) Dem åkte till sälen idag för att åka skidor med 4 pers till, Ronja, Krippe, Elin och Ronsom. Blev lite avis då jag också vill följa med på roadtrip :O Fast skidor är INTE min grej, så får bli ngn annan gång helt enkelt x)

Blir en lugn helg för mig, idag var jag och lämna in min mobil igen. Fick tillbaka den för.. två dagar sen? xD Men dem hade typ inte fäst den nya skärmen ordentligt så var typ glapp emellan. Liiiite irriterande, men jaja x) Var social med Nadja och var en sväng förbi hemma hos mamma där vi träffa brur min, jao samt syster som slutade tidigt från skolan. 
Nu sitter jag hemma hos Jenny och Anton, har tränat en halvtimme på deras crosstrainer, gjorde jag igår också! och ska väl fixa ngt att äta snart. Har ätiti väldigt skumma tider idag känner jag ;D Men ahh, blir nog lite tittande på förhäxad och så lär jag väl sitta här vid datan och va social med folk på msn.. eller nej, ebuddy xD hahha. 

Kmr säkert ett inlägg senare om jag har tråkigt ;D maha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0