O.C

Igår var det en ganska lugn dag. Skulle egentligen ha åkt till Ronja och spelat ngt brädspel/rollspel, men i och med min jävla hosta och slemmet i halsen så bestämde jag mig för att hoppa det. Istället tillbringade jag dagen framför datorn och såg på O.C. Kvällen spenderades sedan med middag på pizzerian med Jenny, Alex och Elin, och sedan bio med dem plus SaraX2. Perfekt att ha ngt att göra bara 5 minuter hemifrån ;D

Idag är det en ännu lugnare dag. Har sett på O.C och städat samt diskat lite. Ska nu se ännu mer O.C, och sen ngn gång kmr Nadja och Tonie och hämtar upp mig för att köra hem mig till mor och far. Har tvätt och ska dessutom släpa med mig en hel del av Saras saker som hon lämnat här sen i fredags x)

Köpte bisolovon på apoteket igår. Brukar inte va så mkt för läkemedel (mer än typ alvedon) utan väntar hellre ut en förkylning. Men igår hade jag fått nog av slemmet, och det funkar faktiskt bättre :D Dock är morgnarna värst, för då känns det som om hela halsen består av slem. Inte sådär jätte trevligt direkt x) hahah. Men ahh, nu mer O.C!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0