låsa upp överlåset :O

Jag hade rätt om att det tog ca 20 minuter att gå till hunddagiset. Skönt :) Var där idag, och det kändes bra. Dem har det upplagt med två 45 minuters promenader var/person och med max 6-7 hundar att gå med :P hej semester? ;D hahah. Ahh nee så hon ska höra av sig i veckan iaf så får vi se när jag ska provjobba :P hade fattat det som att jag skulle provjobba idag, men idag pratade vi bara. Fick en bild av varandra sådär 8)

Sov hos Alex igår, vi gjorde pannkakor och såg på film. Jao samt spelade lite Skylanders ;D nice! Ska dit idag också, blir kanske liknande upplägg :) Haha. Alex är ju hundvakt åt Pontus, men jobbar ju under dagarna, så jag är snäll och hjälper till lite så Pontus slipper va ensam så länge :P

Imorrn kmr iaf Tebbs hit :D Vi ska på bio imorrn med Alex, Les Miserables eller vad den nu heter :P Ska bli nice. Får se vad vi mer hittar på :)

Sitter hemma ensam hos mamma och pappa.. blev lite chockad när jag var tvungen att låsa upp överlåset ;D är typ alltid ngn här hemma. Men pappa jobbar väl och Sara går i skolan. Men vad mamma gör, det vette fan ;D är med Marie kanske? eller hos mormor? 8) jao, i don´t know x)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0