Hund, Nacka, Träning, Övernattningssällskap

Idag är det en hektisk men rolig dag för mig :)
Började med att träffa en tjej, Michaela med sin hund Boss. Jao och så hade hon med sig en hund hon passade också, en amstaff på 8 månader. Supersöta hundar, och ja jag blev nog lite kär i Boss! Dessutom var ju hon hur trevlig som helst, och har typ samma sätt att se på hundar som jag har. Hon skulle dock träffa ngr fler som var intresserade av att vara dagmatte till Boss, så får se vad som sker. Hoppas det blir jag :D
Aiira ska börja på dagis på måndag, så får se hur det går och om jag får ha henne ngt mer eller inte. För hennes skulle hoppas jag dagiset passar dem, eftersom hon där inte behöver tänka på om dem får jobb ;D hehe.

Åkte sen till Nacka för att träffa en kompis, Anders. Han bjöd på lunch så det var nice :) Pratade på om lite gott och blandat, och sen skiljdes vi åt eftersom han skulle jobba igen ;P
Åkte från Nacka och hem till Ronja. Hon följde med Timmy till t-banan, men jag bestämde mig för att vänta här. När hon kmr tillbaka ska vi träna! Zumba blir det idag jao ;D ska bli roligt! (btw så har jag lite träningsvärk i mina armar efter min egna lilla träning igår xD hahah)

Ronja ska sen med mig hem, och så blir det väl en tur i v-by också. Syster kmr hem till mig också och ska få hjälp med sitt hår. Jao och jag hoppas kunna se på Gladiatorerna under tiden xD hahha. Båda ska sova hos mig också :)

En bra fredag med andra ord!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0