Fredag till måndag

Fredag;
Var en riktigt bra dag på jobbet :) jag och Tesso hade bestämt oss för att få ut hela dagis, eftersom vi tänkte att det säkert inte är så många hundar som kmr.. Jo visst. Kom 33 hundar totalt! XD trots detta pusslade vi ihop grupperna och lyckades ta ut alla hundarna samtidigt! Dock hade vi 6 st som vi lämnade av på ringvägen som fick en liten vilodag medans vi med dem andra 27 tog en långpromenad tsm med Liza som hade hundar från andra lokalen. Mycket trevligt, och jag hade alltså 14 hundar på långpromenaden! ;D jaaa plus att jag hade ju med dem där 6 hundarna vägen emellan lokalerna, så i fredags gick jag med 20 hundar! Helt sjukt ;D hahah. 

Vi städade lite lätt, såg på julkalendern och öppnade julklappar från alla ägare! En väldigt mysig dag helt enkelt! Enda negativa var att vi fick mail om att en hund ska sluta, Beppi! Som är en av mina favoriter</3 väldigt tråkigt :( 
Hem till Malin för fest, där jag lyckades med det mesta. Lite alkohol och folk får ibland svårt att hantera mig. Synd, men ja sån är jag. Större delen av kvällen var iaf rolig! 

Lördag; 
Degade hemma hos Malin ett tag innan jag åkte till spånga för att bli upphämtad av familjen med bilen för att åka hem till brur i jakobsberg! Morf blev superglad när jag satte mig i bilen! ;D Vi hade spelkväll och spelade magic och heroes 3, samt körde ett litet "spel" med en aladdin-chokladask. Åt god mat och hade en riktigt bra kväll! Såg på croodarna gjorde vi också, hur det nu stavas x) 

En av snabb-kissningarna med valpen så satte jag ner han helt lös för att kissa, och precis när jag satt ner honom och han hunnit ta ngr steg så smäller det till en bit ifrån oss. Typ smällare eller så.. Varav min hund inte ens lyfter på blicken! :D åhh vad glad jag blev! 

Söndag; 
Blev en väldigt seg dag med filmtittande mest. Smällde till som satan med massa fyrverkerier utanför brurs lägenhet, och allt valpen min gjorde var att vifta på svansen? ;D åhh ser bra ut inför nyår! Fast vi ska ta det oerhört försiktigt och göra allt vi kan för att undvika smällare och fyrverkerier, så att inget händer som ändrar på hans lättsamma inställning! 

Vi åkte från brur ganska sent, eftersom Sara skulle möta Cicci för att sova på gamla dagiset. Vi hoppade dock av vid södra station för att jag skulle hämta alla julklappar jag fått från hundägarna :) 

Måndag; 
Idag har jag inte gjort ngt alls än. Sett på julkalendern bara! Vaknade kl 11 och undrade varför inte mina alarm hade ringt.. Joo för jag hade ställt alarmen som endast ringer under helgerna xD hahah. 

Nu ska jag betala för valpkursen som jag och Morf ska gå på i januari, och sen ska jag duscha! Kl 13 ska jag upp till byn för att kolla foten min, får se vad dem säger x) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0