Rätt beslut

Det är sjukt hur stor skillnad det kan vara på min hund. Vi tog oss en promenad hem till nadja, och på vägen dit fick hon till en början gå lös. Tkt hon verkade lite orolig, trots att det inte var jätte mkt rörelse ute.. Men när vi gick förbi skolan så var det ngr äckliga barn (nej jag gillar inte barn) som typ skrek och hade sig, så då blev hon jätte orolig och började trava bortåt i flyktställning. Tkt väl att det inte gjorde så mkt om hon ville ha större avstånd emellan sig och barnen, men blev sur då hon var på väg alldeles för långt bort enligt mig. Blir alltid så irriterad av att behöva uppleva hennes sjuka osäkerhet, och jag förstår inte hur hon fortfarande kan va så dålig med det. Dock var det ju ngt positivt i det hela, och det var att hon kom tillbaka nästan direkt då jag krävde det. Sen fick hon gå kopplad och resten av promenaden var hon orolig. Joo men då är det jätte roligt att promenera. Är ju dock ett bevis på att jag valt rätt beslut i och med att omplacera henne.

Ikväll ska jag iaf träffa ett par och deras två hundar :) ska -omallt känns bra- passa deras hundar på söndag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej hoppas din hund komer trivas i hennes nya familj, apropå familj. Bor du inte med din moster längre?

2012-10-23 @ 13:25:01
Postat av: Sandra till anonym

Tack :)
Nej inte för tillfället. Har behövt mkt hjälp i och med operationerna och hos mamma och pappa har det nästan alltid varit ngn hemma :)

2012-10-24 @ 00:15:22
Postat av: Madde

Aha jag förstår :-) har du slutat på dagiset helt eller sjukskriven nu? Jag kikar in här lite då och nu men har nog missat en del, läser om daghundar, startat eget? Trevlig blogg!

2012-10-24 @ 14:05:13
Postat av: sandra till madde

Jag är fortfarande sjukskriven men har slutat på dagiset.
Japp blir ngr daghundar senare, tanken är att skapa ett kontaktnät som kanske kan bli början på mitt egna hunddagis sen :) Tack!

2012-10-27 @ 12:03:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0