Festandets tecken

Grym helg i festandets tecken ;D i fredags var jag och brur hemma hos Tonie med Nadja. Vi åt god mat, spelade spel och drack lite. Sen var reglerna tydligen inge bra för dem höll på att brinna upp xD Bra fredag!

I lördags slappa jag typ hela dagen, och på eftermiddagen kom Malin med Oliwer hit. Vi gjorde oss iordning och sedan åkte vi tsm med brur min till gamla stan för att möta upp massa folk. Hundarna fick va hemma med mamma och sen pappa x) tur man har föräldrar som ställer upp!
Iaf, middag på O´learys, totalt blev vi 16 pers! ;O ;D nice att så många var på. God mat och trevlig middag, i like! Sen blev det dock lite "strul" då 16 pers skulle komma överens om vart vi skulle dra ut ngnstans.. Vi tappade ngr i slussen, och lite senare tappade vi fler vid medborgarplatsen.. och det hela sluta på soft bar i centralen med 3 pers xD jag, brur och Malin ;P Var lite tråkigt att inga fler hängde med, men fan vad roligt vi hade! Blev grymt lyckat med tequila shots, helrör, snack med nytt folk, lite dansande sittandes vid bordet till OPA GANGNAM STYLE! xD och mkt snack och skratt :)
Hade lovat Malin att dansa med henne till en låt också, men var såna dåliga låtar på slutet så det blev bara en halv låt typ ;P eheheh. Men hon dansa iaf mkt med ngr andra så hon var nog ganska nöjd ändå ;)
Hemvägen var nice med smugglade glas, lite småsjungande på t-banan och så fyllekäk på rasmus grillen i brommaplan. Var en grym kväll! :D

Söndagen gick i lugnets tecken med massa filmtittande och kvällspromenad till v-by med hundarna för att köpa godis x) yum yum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0