STHLM

Så var man hemma i sthlm igen.
Åkte till farmors brur på lördagen och sov över där en natt. Han bor ju typ på en bondgård och well det gick väldigt bra med vovva där :) Fick dessutom träffa deras nya lilla hund, en goldenvalp på 5 månader. Söt!

Hemresan sov jag nästan hela tiden. Vovva skötte sig okej, för hon hoppade dels in i bilen från att ha varit lös. Asbra! Och sedan efter jag vaknade efter kanske 2 timmars bilresa så stressade hon inte ens där bak. Hon såg förvisserligen inte helt nöjd ut, men det var inte stress där iaf. Dock befann hon sig i det tillståndet i kanske 30 minuter, en timme. För sedan stannade vi och efter det började hon stressa igen. Så ja, vi har kmt lite, lite framåt i träningen! Men än har vi en del kvar. Är iaf ngrlunda nöjd med det lilla resultat vi fick se. Bättre än på uppvägen, så det är ju bra iaf!

Nu är det hem till Alex som gäller. Jag och mina syskon ska ha spelkväll där. Blir nog dock inte så sent eftersom alla förutom brur ska upp tidigt imorrn :P Jobbet kallar. Känns helt okej. Men tror det är för att jag saknar hundarna, samt det faktum att jag blir sjukskriven om typ 3 veckor. Hahah 8) Bilder lär väl dyka upp imorrn eller så. Jao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0