IGÅR

Skrev aldrig blogg igår för orkade inte. Ändå tog jag bilder på min fina middag och efterrätt.. Men ahh, igår var jag grymt duktig! Slutade 15 så var hemma strax efter 16. Då tog jag genast tag i att fixa en ny glödlampa till köket (jao lampan gick i söndags ;O), och så blev det till att diska upp disken som växt under helgen. Den disk som jag då hade tänkt ta i söndags... när lampan gick. Hahha. Iaf, diskade, och sedan dammsög jag också. Bäddade rent eftersom det var lite smutsigt efter hundarna ;P (*host* Elliot *host* haha ;D) Sedan bestämde jag mig för att gå och handla så köpte grädde till maten (lax med ris) och sedan massa frukt eftersom jag dels bestämde mig för att göra fruktsallad, och dels för att jag ska försöka sluta äta så sjukt mkt onyttigt. Med mitt jobb så kanske det innebär att jag kan gå ner lite iaf? Well jag hoppas det iaf x)
Ahh så fixade mat och gjorde fruktsallad, och så diskade jag igen efter det ;P grymt duktig jao! Såg på film till maten, Rio, och så tog jag och Nadja oss en kortpromenad till affärn med hunden så hon kunde köpa cigg. Ja min hund hade en tråkig dag igår ;O var så jävla trött efter mina duktigheter (jao samt efter att ha gått upp strax efter 5) att jag släckte lampan precis innan elva, och somna, ja det gjorde jag nog ganska fort xD hahha.

Maten, med grönsaker till och med! ;D och mjölk! Duktigt av mig ;P haha.


Efterätten som bestod av lättdryck och fruktsallad :) okej.. "fuskade" lite i nyttighetstänket och tog lite glass till ;P men hey, man ska inte förvänta sig för mkt.

Huvudsaken inte lika mkt läsk och inte lika mkt gotteligott. Inte förbjuda, men ska först och främst försöka att bara ha sånt under helgen :P Bättre än typ varenda dag jao ;P hahha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0