En helg i lugnets tecken

Igår gjorde jag typ ingenting. Var äckligt väder ute med starka vindar och senare på dagen (jag klev upp vid 12 så halva dagen hade ju redan gått då..) småregna det också. Usch. Var inte på humör för ngt, så tog en sån där dag då jag inte gjorde ngt. Var självklart ute med hunden, och passade då också på att träna lite med henne. Sedan var jag inne typ hela dagen, såg på film -Conan the Barbarian och King kong! Äntligen såg jag kin kong! Har velat sett den länge, men alltid lyckats komma in under samma scen när mamma och pappa sett den typ 4-5 gånger ;O helt sjukt. Men nu har jag iaf sett den :) Båda filmerna var bra, men king kong slutar ju så sorgligt :(

Såg på Gladiatorerna gjorde jag också, samt var uppe i v-by en sväng och handla lite. Fick trots min huvudvärk -tror att jag kanske drack lite dåligt igår för hade ont i huvudet typ hela dagen ;O- lust att göra pannkakor, och så blev det! (blandade i slutet i lite kakao i pannkakssmeten eftersom jag tänkte att det kan bli intressant. Well det var inte alltför gott ;D) Passade dessutom på att baka en kladdkaka (som dock inte blev så kladdig ;O) samtidigt. Använde min elvisp jag fick i julklapp för första gången :D snygg elvisp (om dem nu kan va det xD) och dessutom asbra! :) I like!
Sen blev det ju lite rollande också, men det var allt jag gjorde igår. Eller nej! Jag dammsög också ;) hahah. Ahh samt träna lite mer med hunden på kvällen. Tänkte jag ska försöka lära henne att nicka ;D får se hur det går. hahah.

IDAG blir en mer effektiv dag. Okej visst, jag åt nyss frukost eftersom jag även idag sov länge.. till typ halv 12 ;O usch för det egentligen. Men sen såg jag ju king kong från klockan 23 till typ halv 3 inatt ;D hahah. Men ahh, ska om typ en timme möta Jenny i vällingby, så ska vi åka till vällingbys brukshundsklubb som jag dels vill spana in, och dels tänkte jag träna vovva att ta kontakt med mig när det är andra hundar omkring. Så hoppas det iaf är lite hundar där :P Förhoppningsvis finns det ngt fint ställe att promenera på där också, så vovva får ut mer av dagen idag än vad hon fick igår. Sedan ska jag och Jenny ha lite myskväll hos mig, får se om vi glor på ngn bra film eller så :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0