who YOU are

Känns som om jag inte hinner med i tiden. Tankar har sen ngr dagar tillbaka ekat i mitt huvud, och jag lyckas inte riktigt tyda dem helt. Huvud och hjärta samarbetar inte heller riktigt tror jag, kanske är det bara så att jag helt enkelt inte vet vad jag vill ha. Men den stora frågan är om jag vill gå den vägen igen? Vill jag det, eller beror det bara på omständigheterna? Finns det ens en möjlighet till att gå den igen? Bara massa frågor, för som vanligt saknar jag svar.

Annars då? Joda dagarna flyter på. Skönt med röda dagar nu i påsk! Sara, jag och Alex sov med Rebelle och Pontus på dagis i onsdags till torsdags. Så vi var typ 4 pers på morgonen på torsdagen eftersom Bella öppna. Hahah. Var roligt, även om både Sara och Alex somnade till filmen vi såg ;D tröttpåsar :P hahah.
Torsdagen sprang fram, vi hade två hundar var och vandrade runt i skogen. En ny väg, sånt gillas! Hemgång vid ett (halvdag! :D) och då hade vi även med oss Aston eftersom Alex ska passa honom under helgen :P Sen blev det filmkväll hos Alex, Sagan om ringen maraton. Ikväll satsar vi på spelkväll! Vi ska hem till mor och far för att hämta wiiet snart ;P Hundarna får en tråkig dag idag, för snön den gillar vi inte just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0