o.c maraton hela dagen

Var hemma från jobbet idag. Skönt, men samtidigt segt. Har i princip inte gjort ngt alls på hela dagen. Bara legat i sängen och glott på O.C, som jag nu sett klart. Var i affärn och köpte lite onyttigheter för mina sista pengar också ;P ehehhe. Ahh och tog mig en promenad med hunden på typ en timme i regnet.

Just nu önskar jag att jag redan lånat alla säsonger av Ugly Betty från Alex, för just nu -lagom till sista avsnittet av O.C- känner jag hur ensamheten börjar gnaga inom en. Jag tror att jag seriöst lider av ngt. En dag ensam, och jag börjar tänka på saker som annars kanske verkar vettiga om man inte gjort ngt på typ en vecka.. hahah. Hey jag är störd.
Men skitsamma, ska se tre avsnitt av the vampire diaries nu, har lyckats haft fullt upp dem senaste fredagarna så ska passa på att se dem nu :P Hoppas på att bli trött så man kan börja en ny dag imorrn. Förhoppningsvis med lite mer action i än vad det varit idag. heheh, blir inte direkt svårt ;P

jaaa och av ngn dum anledning är min externa inte inkopplad i datan för tillfället.. -suck-, och jag orkar inte resa mig och hämta dne just nu. Jao det suger. Så yes, ni får klara er utan bild 8)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0