it's like flying without wings

I fredags såg jag och Alex på Avengers på Rigoletto! Vi satt självklart på balkongen -det gör vi alltid ;D- som dem nu gjort om till en VIP del. Ganska nice men är lite synd att biljetterna kmr kosta 250 kr om man vill sitta där ;O popcorn och cola ingår, men det känns ändå lite dyrt ;P okej, jag är inte säker på att alla filmer kmr kosta så mkt, och går man på Rigoletto så SKA man sitta där uppe ;P det bara är så xD (har suttit nere två gånger och det var under twilight maraton kvällarna, då man var nöjd bara man hann boka innan det var slut ;D)
Men iaf! Filmen var grymt bra! Mkt action genom hela, det gillas! :D Väl hemma hos Alex sen så såg vi på The A-team som gick på ngn filmkanal innan det blev tid till att sova x)

Lördagen började lugnt. Vi städade och gick och handla i brommaplan. Satte sedan upp ballonger i princip hela vägen från brommaplan hem till Alex ;P Det tog sin lilla tid men det var roligt :) Grymt skönt väder var det ute också!
SaraX2 och Brur kom ganska tidigt till Alex, och det var bara vi ett tag. Vi sjöng lite singstar innan vi gick ut utanför Alex och började sätta igång grillarna, samtidigt som vi körde kubb x) Jag söööög! ;D hahah.
Folk började rassla in och kvällen fortsatte hur bra som helst med glada och onyktra personer ;D Ganska många blev det ju också, tror vi räknade till 17 stycken :P GRYM kväll jao! :D
Var ganska skönt att vi började så tidigt, för vi 12-1 tiden hade man börjat nyktra till så när man åkte hem vid typ halv 2 så var man så gott som nykter :P skönt att sova i sin egna säng också :P





























Idag har det varit en lugn dag. Var väldigt fint väder ute men jag var lite seg och låg inne och titta på Ugly Betty till typ halv 3 ;D Gjorde mig iordning och sedan blev det v-by med Nadja där vi bland annat gick på apoteket för att köpa Voltaren tabletter till mig. Mitt knä har gjort ont sedan i fredags så jag hoppas detta hjälper :P Vi kikade i lite affärer också, mest för att leta efter en jacka till Nadja :P Typ. Hahha.
Promenerade hem till mor och far och åt middag där och var social med familjen ett tag :) Mysigt jao! Sedan gjorde jag och Rebelle mamma sällskap till hennes jobb, och fortsatte själva på en långpromenad :) Blev mkt lek och lite övningar, och hon skötte sig hur bra som helst hela vägen! Lite galen är hon för jag skulle få henne att gå under en stock men hon trodde att jag ville att hon skulle hoppa upp på den. Så hon flög upp på den -typ en meter från marken- och kunde inte riktigt hitta balansen ;O tur att jag stod så nära så fångade henne i famnen och pussade lite på min lilla galning ;D hahha. Sötnosen!


Nu spenderar jag resten av kvällen åt att se på Ugly Betty :)
Kort sammanfattning: GRYMT BRA HELG! :D (och ännu bättre är att den inte är slut än ;) Långhelg, oh yeah!<3)

Kommentarer
Postat av: Jessica

vad gör vi med hunden på golvet i köket? NO MEMORY!!!



SNYGG header.!

2012-05-02 @ 17:35:01
URL: http://jegiro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0