Fattig som få..!

Varför är det söndag idag? ;O usch vill inte ha måndag imorrn :(
Hunden min är knäpp. Två dagar i rad nu håller hon sig i sjuuuukt många timmar. Hon kissar inte när jag rastar henne på kvällen, och hon kissar inte när jag rastar henne på morgonen. Hon är knäpp. Antar det är löpet, så ska bli så skönt när det är slut! Jag ska aldrig mer ha en tik ;D hahah.

Annars då? Jo dagen blir nog ganska lugn. Ska väl inte göra så mkt förutom ikväll när jag ska med Malin på en studentskiva :P Blir inte så mkt festande, nej det har jag inte råd med ;D jag har 5 kr på mitt kort, det är allt jag äger xD tragiskt jao. Hahah 8)
Det är väl det positiva med att det är måndag imorrn, då är det ännu lite närmare tills jag får lön! :D I need my money! hahah ;P och denna månad tänker jag inte slösa lika mkt som jag gjort den här månaden. För fyfan vad det suger när man är sen inte har ngr pengar 8) heheh. Ska betala hyra, pengar jag är skyldig folk, lite för greklandsresan och sen ska jag fan försöka hålla mig från att spendera pengar. Ja förutom på mat dåra :P okej, ska köpa födelsedagspresent till Alex också, men det blir nog bra ;P

Bild på Alex och mig från i onsdags när vi var på studentskivan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0