Being the way that you are is enough

Vi gjorde typ nada igår. Lite segt, men var iaf trevligt med sällskap :) Ganska skönt ändå att bara ta det lugnt.
Imorse fick vi städa efter bajs (eller mest Alex för han la märke till att det stank medan vi andra typ sov ;D). Vi trodde först det var Pontus, men fick det senare bevisat att det var Rebelle. Gillar inte att hon bara gick och satte sig i hallen utan att säga till fastän vi alla var vakna.. Men men. Så blir inget godis eller ingen middag för henne idag, så får vi väl se om det försvinner sen :P

Idag har vi varit hos mormor och firat henne, hon fyller 65 år idag! Tårta blev det också ;P namnam. Hunden fick följa med och ha trosa på sig (hon löper om jag nu inte skrivit det :P), och fick sig väl ett litet slag av mormors katt som tkt hon var lite för närgången. Är iaf skönt att vovva funkar med katter :P även om det självklart är lite spännande när dem vänder ryggen till och sticker iväg ;D
Blev en promenad hem från mormor i sällskap av mamma, Nadja och syster :) Trevligt, trevligt, även om vädret kunnat va lite roligare :P Blåste lite för mkt för vår smak. Hahha.
Sedan gick jag och syster runt lite i vällingby, jag köpte lite kläder, hundmat hem till mamma och pappa och sen lite mat hem :P Blev också tre filmer från coop, var 3 för 99 kr så tyckte jag hade råd med det ;P maha.

Nu blire O.C ett tag! Kvällen blir nog underhållande, för syster och kusin(som kmr hit från örebro idag) kmr hit, och så ska vi dygna eftersom jag öppnar på dagiset imorrn ;P Blir nog blandat med städning, filmtittande, promenader med hunden samt rensning av min garderob ;P det blir nog bra! Kmr säkert uppdatera lite under kvällen och natten x)

Pontus och Aston i väntan på middagen igår ;P.. liiiiiiite stora hundar bara ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0