Tre är ett bra antal

En väldigt bra dag har det varit. Har jobbat, vilket förutom ryggont har gått väldigt bra idag! Ngr mindre missöden, men var väl på rätt humör för att inte bry mig alltför mkt om det ;P Jaa mer än en sak som häll på att driva mig till vansinne ;O en praktikant som går och.. gulpar(!?) hela jävla tiden 0.o Förstår inte varför, men stör mig väldigt mkt på det jao ;O hahah.

Kom hem och fick god mat! Lamm med pommes :D grymt gott :) Sedan vart det spelkväll med syster och brur, vilket Elliot kanske inte var helt förtjust i ;P hahha. Som tur var fick han leka av sig lite sen ;) rispa upp vardagsrummets golv med klorna sina xD hahah. Sen en kvällstur på cirka en halvtimme där vi sprang och lekte och gjorde lite småövningar som han självklart ställde upp på med önskan om att få en godis ;P hahha, godisgris nejdå :P
Imorrn ska han hem, vilket är tråkigt samtidigt som det är skönt. Han är lite flummig ibland ;P hahah nej jag kmr aldrig skaffa mig en lagotto, även om jag gillar Elliot ;P trots hans.. negativa sidor :P
IMORRN ÄR DET DESSUTOM BIO! PIRATES OF THE CARIBBEAN 4! 8D <3<3<3 längtar satan typ! hahah x) Nae nu har jag inte tid att skriva mer, ska svara på lite roll innan det är läggdags :P Godnatt med er!

Jag med mina älskade syskon <3

Kommentarer
Postat av: Denise

Sv: Underbart! De är så himla fina, skulle antagligen ha viljat ha en sådan, om det inte vore för att jag bodde mer eller mindre inne i STAN, + att jag knappast har tid att sköta pälsen. Men collie, det måste vara världens finaste hundras.



Tack så mycket. <3 Layouten är ju inte min egentligen, men jag är så kär i den! Fast blogg.se tycks ha börjat dampa, och bloggdesignen ser förfärlig ut, åtminstone på min dator!

Tack, ja, han är söt! Det är dock de allra flesta hundarna, också <3

2011-05-19 @ 11:21:55
URL: http://toxicfox.blogg.se/
Postat av: Sara

<3

2011-05-20 @ 14:53:29
URL: http://peaceandllovee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0