wanna be startin´somethin´

Imorse kände jag mig inte alls utvilad. Kändes som om jag trots mina 8 timmars sömn inte sovit ngnting alls ;O stört. Vaknade dock till ganska snabbt, och när solen dessutom lös ute så blev jag snabbt på grymt bra humör! :D Hade ont i höften dock, men åkte ändå till jobbet. Bra det, för idag blev det rastgården! :D woooho! Var grymt länge sen jao. Var riktigt roligt! :)
På stängningen var vi bara två idag, men det gick bra. Våra hundar är ganska duktiga iaf :) hahah. Skyndade mig hem efter jobbet, åt en mkt god mat som brur min lagat, och sen åkte jag direkt till träningen! Andra innebandy träningen för lilla mig :) Grymt roligt även denna gång! Hoppas på att kunna bli bättre, för faktiskt så kan jag se mig själv fortsätta med innebandy ett bra tag. Jao vi får väl se vad som händer x)



Är på väldigt bra humör, även om det jag skrev i förra inlägget inte kmr bli av :/ Tråkigt jao. Är godissugen, men tänkte jag ska ta en morot eller ngt nu när jag snart ska sätta på en film :) Är också stolt över att jag nyligen valde att dricka juice istället för cola! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0