Sova kan man göra i graven

Är så jävla trött! Har nyligen sovit en timme.. inte bra för nu mår jag typ halvt illa :( usch för det. Orkar egentligen inte skriva blogg heller, men skitsamma. Måste försöka komma igång så man inte ligger halvdöd framför datan hela kvällen iaf. Ska börja med att tvätta av mig sminket jag haft för länge ;P hahah.

Hur som helst.. Jag och Malin hade grymt roligt igår iaf! Det blev jag, hon och hennes kompis David. Hamnade på ngt ställe (högbergs tror jag det heter) där folk var sociala och asroliga att snacka med. Folk fyllde år så alla sjöng för dem, och så fick jag igång två killar att sjunga bumbibjörnarna och sen lejonkungens Hakuna matata tms med mig! xD så jävla roligt! Kan btw säga att min hals inte mådde bra av det.. haha x)
Men iaf, vidare till ett annat ställe, en lite halväcklig krog som vi inte var alltför nöjda med, men det hela blev mer underhållande när Davids två kompisar kom dit, och det slutade med att vi fick skjuts hem till vällingby :D maha, alltid nice slippa åka kommunalt hem! ;)
Grym kväll! Som dock kanske avslutades liiiiite för sent med tanke på att vi skulle upp halv 9 idag. När vi la oss? Klockan 5 ;D hahah. Så yes, jag har anledning till att va trött ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0