Imorrn äre julafton! :)

Är fortfarande dålig på att uppdatera, men hey det händer inte så mkt. Eller så orkar jag inte skriva ;D hahah. Rebelle fick typ en panikattack igår, vilket fick mig både förbannad och asbesviken. Trodde vi hade kmt över dem.. men skitsamma, försöker att inte tänka på det nu, även om jag bestämt ska träna lite mer på att frambringa plötsliga och smått skrämmande ljud hemma. Men nu lämnar vi det.

Två sköna dagar på dagis. Igår 7 hundar var, fast då gick jag och Bella till rastgården ;D och jao idag.. halvdag, stängde kl 15, och vi gick med 2 hundar var ;D GRYMT skönt!
Har inte gjort så mkt under kvällen. Spelat lite Mario party med brur och syster, tagit en liten, liten promenad med mamma och vovva, samt sett på lost med syster :P Hon är och duschar nu, men sen blire väl ngr fler avsnitt, ahh och så ska jag rasta min lilla puckohund som inte kissat sen typ kl 10 imorse.. jaja, ibland gör hon ju så. Hoppas iaf hon kissar när jag rastar henne, för annars blir det många fler timmar att hålla sig. Fast korkad som hon är ibland så skulle det inte förvåna mig om hon inte gör ngt.. hahah 8)

Ahhh och har tagit ngr bilder när vi var i rastgården, men orkar inte lägga in bilder på systers data så ni får klaa r utan :P Ska sova här inatt, och imorrn är det Julafton så då får vi massa besök! :) Hoppas vovva sköter sig någorlunda och inte fjantar sig alltför mkt. Lilla skithunden x) hahah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0