vi får väl se.

Jag kan seriöst inte bestämma mig för vilken ras jag vill ha :O ser fördelar och nackdelar med båda raserna.. det är två så olika raser att det känns omöjligt att välja 0.o helt jävla sjukt. Korthårig collie känns lockande eftersom det är en mjuk och följsam ras som jag säkert lär ha lätt för att introducera till nya hundar. Och well jag vill ju egentligen kunna släppa min hund med alla sorters hundar och lita på att den aldrig skulle göra ngt. Staffen däremot.. den har glädjen till människor, den där flummigheten som jag känner igen mig i, men i och med dess bakgrund så finns ju chansen att jag kanske tar mig vatten över huvudet.

Efter ett samtal med moster min så bestämmer jag mig just nu för att besöka colliekenneln, vilket -om vi kan låna mammas och pappas bil- blir helgen den 7-8 maj. Efter det får vi se. Så jaa, valet av ras är ännu obestämt, så att ni få människor som läser min blogg vet ;P hahha. Vet att jag överanalyserar alldeles för mkt angående detta.. men  hur skulle jag kunna låta bli att göra det när det är ngt jag så länge längtat efter 8)

Men nej, nu ska jag ta ut fiskgratängen ur ugnen, sen blir det ner till tvättstugan. Får ta Rutger med mig, för han är ett litet monster 8) hahaha.

Kommentarer
Postat av: Jessica

HOST collie HOST HOST

damn, jag håller på att bli sjuk;)

2011-04-19 @ 20:05:16
URL: http://jessicagrosenberg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0