There ain't nothing gonna get in my way

Min födelsedag blev inte alls som jag hade tänkt mig. Men jag hade iaf roligt, och det är väl ändå huvudsaken :) Jag, brur och Ronja hade en rolig kväll, och halv 2 är väl ändå inte så sent att komma hem? :) Fick typ 6 timmars sömn, vilket var fler timmar än jag räknat med xD hahah. Åhhh och jag fick söta presenter också! :) nöjd med det jao!

Är trött som satan. Fundersam. Orolig.
Imorgon ska jag träffa Nadja och så skulle Jompa titta förbi här hemma. Sen på kvällen är det fest! Förfest hos Ronja, sen utgång och kanske efterfest? :) Blir till att fira både mig och Ronja jao! Hoppas bara brur min mår bättre imorrn. Han är typ lite sjuk idag :( Kmr bli sjukt besviken om han inte kan hänga med, eftersom det känns som om det var alldeles för länge sen vi festade tillsammans. Så jao.. jag hoppas. Sen är det ju väldigt roligt att folk verkar sugna på att följa med.. 8) heheh. Nee men många verkar inte kunna, och sen undrar man ju varför vissa inte ens har svarat på smset.. Men, men.

Egentligen borde jag fixa adminsaker på Ez.. eller iaf svara på roll. Men nee jag tror fan inte att jag orkar det. Tror jag ska kika lite bloggar och sen se på Vänner. Känner att jag behöver få upp humöret lite.

Kommentarer
Postat av: Erika

Ledsen vännen att jag inte kan följa med idag. Men jag är pank! Får inte pengar förrän tidigast på onsdag.. =/ Men du får ha det så kul <3

2010-09-18 @ 13:55:50
URL: http://pepino.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0