Gott och blandat

Morgonen:
Det var så inte min dag. Jag hade en skum känsla i kroppen, som om jag mådde illa, samtidigt som jag inte gjorde det 0.o Var dessutom så klantig att jag missade att gå av vid centralen! Så fick åka till gamla stan och byta plattform. Hade iaf tur nog till att t-banan mot mörby gick om 2 minuter ;P haha.
Klev av vid tekniska, köpte ost för 57 spänn -.-' gick vidare till jobbet och hade typ allmänt ont i öronen och typ.. mådde inte bra :( Kom till jobbet där jag var helt anti, skulle ta ut hundarna från rummet och självklart smet alla från rummet ut. Fick damp. Hahah.

Senare:
Sen slapp jag promenad med valparna och efter jag ätit lunch så kändes det bättre :P dock har jag haft ont i halsen hela dagen, men annars kändes det iaf bättre :) Eftermiddagen var till och med bra, för stängningen var lugn (dem jobbigaste hundarna var inte där ;D) och den sista hunden blev dessutom hämtad 5 i 6! ;D hahah.

Kom hem och åt samtidigt som jag såg på vänner. Nu känns det bättre, men jag har fortfarande ont i halsen :( not good. Men, men.. Imorrn öppnar jag, så blir väl till att lägga sig om typ en och en halv timme. Hahah.

Visst ja! Jag ska säga att Aston i fredags gav mig värsta blåmärket på ena knät xD han sprang rakt in i mitt knä med sitt huvud när han ville smita ut. hahah, det gör ännu ont xD.. sen skulle jag också skriva (ofta jag skrev säga först och nu skriva xD HAHAH.) att jag köpte syster skinnjacka från henne :D Så nu är den min, och jag älskar den! <3 maha.

Jag vill ha egen lägenhet. Visst det känns lite spännande att vi ska göra om här hemma lite nu. Men om det inte blir bra så kmr jag bli ledsen :( hahah. Får helt enkelt hoppas att det blir bra jao.

Jag insåg precis att alla mina cambilder förutom dem här två, plus typ en till är tagna på mig när jag är osminkad ;O Jag borde sminka mig oftare, men det är fan jobbigt xD hahah.

Kommentarer
Postat av: Nadja

Vilka JÄVLA ögon du har. Mycket fina :D kram

2010-09-20 @ 20:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0