Ännu ett bildlöst inlägg

Var typ kaos i t-banan idag.. gröna linjen mellan alvik och odenplan (samt blåa linjen?) var avstängd på grund av strömavbrott. Yey.. Dock lyckades jag slippa det och ändå hinna i tid, eftersom pappa var snäll och skjutsade mig till spånga :D maha, snäll pappa jao!

Hade snälla hundar idag :) Skönt med en härlig promenad utan ngr problem. Dessutom var det grymt härligt väder! Perfekt väder! :D dock grymt kallt på morgonen ;O

Kom hem, spelade lite wii, mario kart. Grymt roligt! :D Såg på idol och var dödstrött. Men gick sen ut på promenad med Sara x2 samt Elliot ;P Hade han lös så gott som hela promenaden, och fan vad bra han lyssnade! :D Sånt gör en glad :) Sen kanske det berodde på att han visste att jag hade köttbullar i fickan också ;P hahah x)

Blev kär! Kikade in på vovve.net där jag såg två valpar som är blandras mellan dansk/svensk gårsdhund och shetland shepdog.. GRYMT SÖTA! Ge mig Lexus! ;O hahha. Kika in HÄR.

Sitter nu och funderar på om jag ska se röstningen i idol eller inte.. börjar bli trött igen, och ska ju faktiskt upp klockan 5 imorrn ;O nae.. jag tror nog jag skiter i det. Ska kika in en snabbis på Ez, samt eventuellt svara på ett roll, sen ska jag göra mig iordning och krypa i sängs :) maha. Såå jaa, godnatt med er! och btw.. IMORRN ÄR DET FREDAG :D och jag slutar klockan 3! :D Yeah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0