Klockan är och förblir min fiende

Jag måste ju säga att jag suger ;O på jobbet idag så kämpade jag emot sötsuget. Drack ingen cola, åt ingen kaka eller ngt. Det är mkt lättare att motstå sötsakerna när man öppnar och slutar vid tre. Annars är det på eftermiddagen där som det är som svårast att stå emot 8) men iaf.. så var duktig idag.. tills nu ;D gissa vad jag sitter med.. nämen, kakor och cola :O hur gick det till? Hahah x) stöööörd.

Och klockan sprang iväg, ska träffa Fredrik imorrn istället x) Klockan är -precis som rubriken lyder- min fiende. Hahah. Det är fan sant jue ;P men, men.. det blir nog bra :P Ska istället tillbringa kvällen med att se två avsnitt av GG :D eftersom jag av ngn dum anledning missade att se avsnittet förra veckan 0.o hur gick det till? ;O hahah. Men skiten måste ladda, så tills dess ska jag nog kika sista avsnittet av vänner säsong 8 :) Sen blire säsong 9! Snart slut, då är det bara till att fixa fram en ny serie att följa ;) jaaa om jag inte håller mig till att följa GG en gång i veckan, och sen håller mig till filmer 8) hmm.. jaa vi får se ;P maha. Men nee, vänner är det som gäller nu! :)

såhär kan det se ut på vilan ibland :) hahah. En praktikant som använde vovven som huvudkudde ;P och jag vet, bilden har absolut nada att göra med texten ;D men var ju så tomt på bilder så denna fick duga :) maha.

Kommentarer
Postat av: tebbs

efter vänner ska du se Vampire Diaries, sådeså!

2010-11-03 @ 09:14:01
URL: http://atebbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0