Ingen ordning alls

Det är lite småkaos här hos oss idag 8) Jag och brur har packat för fullt, och well nu är jag nästan klar :) Detta är spännande och roligt, men gud vad det är påfrestande ;D haha. Ser fram emot tills vi har flyttat över alla saker och har fått iordning i lägenheten! Lär väl va fullt ös hela kvällen ;P Men det blir nog bra :)

Sov hos Alex igår! Vi däckade framför Sagan om Ringen, så la oss typ vid 23 igår ;D haha var så trötta :P Idag gick vi till rastgården i Åkeshov, där våra fyra hundar fick ösa gärnet ;D hahah. Jag var som sagt hundvakt till två, och Alex är hundvakt till två :P Var roligt att se hundarna springa som tokar, även om våra fötter förfrös i kylan :P haha. Mötte upp Puttes ägare i brommaplan för att lämna honom, så nu är det bara en vovve ;) Elliot har legat och sovit sen vi kom hem, han vill väl ut snart dock :P

Ikväll ngn gång går första lasset till Ulriksdal ;P maha. Fast jag och syster ska åka kommunalt med Alex, han ska hjälpa oss att städa och möblera :) Förhoppningsvis hinner -och orkar- vi spela lite wii också ;) haha.
Hade tänkt lägga in bilder på hundarna från dagen, men har ju fan packat ner den sak jag använder för att lägga in bilder på datan :P vettefan vad det heter, men ahh bilder kmr väl in sen ngn gång x) hahah.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0