IDRE

Jag mår super :D är på så grymt bra humör att jag knappt kan fatta det ;D hahah. Okej, negativt är att det bara är måndag, samt att jag har haft grymt ont i typ vänsteraxeln hela dagen ;O men det skiter vi i, för annars är det toppen :) maha.

Iaf, jag skulle ju skriva lite mer om helgen ;) Att samåka två bilar till ett ställe är inte det lättaste :P Vi kom ju ifrån varann ngr gånger, så vi (som hade RacerRose som förare xD) fick ju vänta på killarna flera gånger x) hahha. Men, men.. annars funka det ju asbra :)
Vi var inte framme förrän typ halv 1 på natten, men vad fan gjorde det ;P vi festade till strax efter 5, då hade jag varit uppe i typ prick ett dygn ;P haha x)
Sen var jag ju lite koko, så klockan 11 på lördagen tkt jag att nee nu är fan klockan mkt 8) hahah.. ehh jaa vi hade då sovit typ 5-6 timmar, så egentligen hade vi väl behövt sova mer ;P hahah. Men hursomhelst så väcktes alla då, så jaa alla var typ döda på lördagen ;D hahha, inte alls mitt fel :D... säger vi ;) maha.

Vi gjorde inte direkt så mkt på lördagen. Alla förutom jag och två av killarna (jaa samt Annelis vovve som hon hade med sig dit upp) åkte för att köpa pizza. Vi spelade monopol under tiden, som jag förlora på ;D hahah. Ahh och så bergsklättra jag typ med vovven x) grymt lydig hund, creed till Anneli :) hur fan det nu stavas ;P Alla var ju typ supertrötta på kvällen, så strax efter tolvslaget, efter att vi firat Rose, så gick väl iaf dem flesta och la sig :P tror ngr var uppe ett tag till 8)

Söndagen gick fort. Vi typ vaknade, tog det lite lugnt ett litet tag. Sen var det tacofixande som gällde, och efter det var det städning av stugan, innan vi åkte hemåt 8) Lång bilresa hemma, och Johan var grymt schysst och skjutsa oss västerortbor till Vällingby :) Var grymt skönt att bara gå nerför backen och sen va hemma ja ;P
Helgen var iaf bäst! Med massa skratt (Bäst var ju ändå när vi fyra tjejer stannade till på vägen mitt ute i ingenstans och väntade in killarna som hamnat efter. Det var grymt halt, och kolsvart.. och när dem inte kmt ikapp på typ 10 minuter så börja vi alla bli oroliga ;O och inte fan blev det bättre av att vi börja få för oss att ngt lik eller ngt skulle komma och kasta sig upp på bilen! xD hahah. Jaa det var hysteri på hög nivå ;D grymt roligt var det iaf, speciellt när Anette (Roses kusin) säger typ lik, och alla sätter sig och skriker xD ahhah. Jaa vi låste alla dörrar ;D hahah.) och jaa, bara massa positva saker :D Me like!


Lite roligt att det där typ var dem enda bilderna jag tog under hela helgen.. 8) hahah.

Kommentarer
Postat av: Rose

Skulle nog mer säga att Johan va snigelJohan :P jag körde ju mest 100 efter falun, och 15-20km/h efter idre och ÄNDÅ körde vi ifrån dom hahah XP

2010-11-05 @ 18:46:16
URL: http://lillagris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0