I wanna be a part of something I don't know

Tisdag. Det känns inte som det ;P
Var roligt igår. Jag och Alex var ensamma typ hela dagen på dagiset, eftersom vi delar upp i grupper då vi inte kmr ut med alla hundar ;P Så var jag och Alex i en grupp. Grymt härligt! Promenaden var typ halvflum, och vi typ snackade och så. Stängde gjorde vi också, då passade vi på att möblera om lite, eftersom vi skulle flytta om lite hundar :P Efter jobbet åkte vi iaf till Kista där Alex köpte lite saker, innan vi åkte vidare hem till han för att baka kakor ;P dem vart väl okej, men helt misslyckade om man jämför med sist vi gjorde likadana kakor ;O hahah. Skyller på att vi var trötta, eftersom vi bakade typ vid tio på kvällen xD hahah.
Ahh och sen så pratade jag ju med hundägaren till Kromfohrländer valpen. Det blir inget. Dels för att hon inte ville sälja han till mig då hon bestämt sig för att hon inte vill att han ska kastreras. Samt att jag valde att jag inte vill ha valpen. Han var underbar, det var han, och visst jag tror att det skulle kunnat bli hur underbart som helst med den hunden. Men jag kände att tiden är inte rätt. Att just nu händer så mkt. Samt att jag inte är fullt säker på om Kromfohrländer verkligen är rasen för mig. Men, men.. hund kmr jag skaffa inom en inte alltför lång framtid, och sen får dem som är emot det tycka vad dem vill :D

Men ahh, dagen idag var sådär. Den började bra. Jag öppnade idag, och eftersom jag sov hos Alex så fick jag också sällskap av han :D woooho. Var den lättaste och skönaste öppningen jag varit med om ;) maha. Jag och Alex placerade iaf in alla hundar enligt den nya rumsindelningen. Men under dagen blev det lite ändring eftersom vissa inte funkade och sådär :P eheh. Var i samma grupp som Alex idag igen, eftersom vi valde att göra så då vi skulle möblera om lite till under vilan. Promenerade i iskallt väder och irriterade mig på ngr av mina hundar. Irriterade mig på att dem två framför mig gick så grymt långsamt att jag fick stanna var tioende meter.. Irriterade mig på en viss person som alltid ska ha det lättast och aldrig låter ngn annan ha det lätt.. Irriterade mig på det och lite till 8) hahah. Förutom detta så var väl dagen bra. Var skönt att sluta 3 också :) maha. Åkte hem, diskade, åt god middag som brur gjorde, diskade och well.. ja nu sitter jag här :)

Jag vet inte vad jag ska känna. På ett sätt känns det bra. På ett annat inte. Vet inte vilket som stämmer bäst. Well vi får väl se. Än finns det väl hopp I guess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0