Filmhelg

Var filmkväll hos Alex igår :) Eller ahh, först blev vi bjudna på Tacos :D Grymt gott! vi blev 9 pers totalt, så självklart var det inte så lätt att välja filmer ;P Vi såg iaf på Wall-E och sen Harry Potter och Fenixorden. Jag drog dock därifrån för att träffa Fredrik, så såg inte ens på halva HP. Men, men.. har ju sett den innan så :P

Jag och Fredrik såg på The A-team, och nu idag har vi sett på Bad Company, och funderar väl på om vi ska se ngn mer film :P Filmhelg jao ;) haha. Lite tråkigt att helgen snart är slut, men det gör fan inget. Jag är på grymt bra humör, och nästa helg händer det saker!
Jag ska dels va hundvakt tors-mån. Har Elliot alla dem dagarna, sen har jag Putte fre-lör också :) Hundhelg! Jaaa samt att jag flyttar nästa helg! ;O OMG! Hahah x) kmr bli nice! Spännande, spännande :) Kmr inte alls gå hela veckan och typ.. vänta in helgen xD hahah, som vanligt då ;P maha. Nee men ska väl simma ngn dag också :P vi har ju inte simmat ngt den här veckan, eftersom det var höstlov. Orka med att simma om det skulle va massa barn i simhallen liksom.. heheh. Vet fortfarande inte hur det blir med simningen sen när jag flyttat ;O men ahh, det blir nog bra :) maha.

Snor en bild som Nadja tog i fredags x) Mina två fina mostrar och mamma <3
Bilden har ju absolut nada med inlägget att göra, men vad gör det x) hahah.

Kommentarer
Postat av: tebbs

the A-team är värsta bra 8D (såg den i fredags hahah)

2010-11-07 @ 14:30:43
URL: http://atebbs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0