Vi är busiga

Jag stormtrivs häruppe. Visst det är lite kallt, vilket betyder att man måste böka på sig en massa ytterkläder för att inte frysa arslet av sig :O.. HAHA, men vad fan gör det när man har tillgång till totalt 57 hundar? Jofan inget xD Fyfan vad hundarna är underbara! :)
Idag har vi flummat runt och haft det skoj! :) Precis som alltid häruppe ;D Vi har gosat med hundarna, som btw blev helt galna då dem fick ben imorse xD Blev lite morrande och gruffande, och vissa blev riktigt arga på varann. Men i det stora hela gick det ju bra :) Sen har vi såklart lekt med valparna :D Liksom självklart! Dessutom har vi åkt fyrhjuling för att åka och plocka rönnbär. Det blev en del så sedan tillbringa vi typ en timme, om inte mer xD, till att rensa bären 8) Vi gav mat till valparna och mammorna också, eftersom det är vår lilla uppgift ;) Dessvärre så spydde ena killvalpen 4 gånger nu ikväll :O Not good :/

Ahh och idag var jag och Rose lite busiga också.. Jag körde bil! :D Mohahah, fyfan vad skoj det var :) Rose fick vara min handledare och växlade åt mig ;D HAHa, så jag slapp det iaf ;P Det gick iaf bra :D Speciellt med tanke på att det var andra gången jag körde över huvudtaget ;P haha 8) Om man ens räknar min första körning som en körning :P Men ahh, det var iaf riktigt roligt! :) Och imorrn ska jag köra lite mer ;) ahh och kanske blir vi kvar här tills på lördag, eftersom Catte och Kenneth ska bort supertidigt på lördagen.. Så eventuellt hjälper vi dem med att mata hundarna på lördagsmorgonen så att dem kan åka dit dem ska sent på fredagen istället. Så i så fall kmr vi inte hem på lördagen.. utan på söndagen. Men vilket det blir märker vi. Men nu ska jag kasta in lite bilder här, sen ska Rose få blogga och jag ska ringa hem :)




Kommentarer
Postat av: Nadja

jösses va busigt haha. ;)

2009-09-28 @ 19:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0