I wanna go my own way

Alex kom hit idag :) Så vi slappade som vanligt ;D var sociala med syster och brur min, samt tog oss en tur till affärn på torget. HAHA, alltså den affärn typ suger 8) Fast den funkar. Dock ska jag nog aldrig mer köpa något annat än godis och cola ur den butiken, jaa bortsett från typ mjölk vid kriser ;D hahah 8)
Dagen var iaf slapp, samtidigt som man inte bara satt och degade ensam vid datan, så det var nice. Yes.

Tror jag i alla fall har beslutat mig för att ta bort Daphne. Tkr alltför synd om henne då hon sitter ensam i buren :/ yes. Ska ringa till Farsta djurklinik imorrn, eftersom Rose sa att det bara kostar 150 spänn att avliva där. Fyfan vad hemskt det låter :( Och egentligen är det ju bara på grund av lössen samt fattigdom som hon kmr tas bort! :O HEMSKT. Fyfan usch. Jag menar hon är ju pigg och äter bra och sådär, men att behandla lössen skulle gå på typ 500-600 spänn, och nej, det har jag inte råd med. Jag har liksom 60 spänn på kontot.. HAHHA, fattig jao, så dessvärre får det bli så :(
Marsvinen röjer stället här hemma och jag förstår ärligt talat inte det roliga med att ha marsvin. HAHa, liksom.. som Rose sa, levande gosedjur. Men nee alldeles för tråkiga för min smak. Men dem får stanna till nyår, sen åker dem hem till Norrland där dem hör hemma ;P hahah 8) yes så får det bli.
Men nu ni, nu planerar jag faktiskt att gå och lägga mig. I TID för en gångs skull ;D hahah, okej visst klockan är över halv 1, men vafan.. jämför det med klockan 3 igår ;D hahah, yeah. Men jaa, så godnatt med er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0