I Högdalen

Gårkvällen var mysig, vi gjorde inte så mkt utan slappade mest. Jag och Rose åkte och hämta Johan på hans jobb, där vi köpte godis och mat. Daphne var med dit och fyfan vad söt hon är! <3 Helt sjukt att hon lika gärna kunnat vara död då liksom. Men känns bra att hon får en chans till.. Och jag HOPPAS SOM FAN att lusjävlarna försvinner då vi använder det där bra lusmedlet. Yes, hoppas hoppas!
Jag glodde iaf på Idol medans Rose och Johan lagade mat. Paj blev det. Helt okej men lite för mkt skinka i för min smak ;P Sen såg vi på film, 10 000 BC, en helt okej film :) Paj åt vi till efterrätt sen också, med vaniljsås, mums! :D fyfan vad mätt man var efter det ;D Jag sov på soffan sen, det var varmt och kudden var lite för tjock, men annars låg jag skitbra där :)
Johan drog till jobbet och jag och Rose har tillbringat förmiddagen med att städa lägenheten. Det var typ ngn snubbe som ska komma hit och göra ngt typ ikväll eller imorrn 8) Duktiga har vi varit iaf! :) Vid 3 ska vi typ hämta Jessica och åka hem till mig :) Slappa där lite och jag ska duscha, sen ska vi åka vidare till Alex för film- och spelkväll :D mysigt! Men nu ska vi käka lite lunch :) Lite bilder på sötbebbarna kmr ikväll tror jag ;)


Kommentarer
Postat av: Magnus

Högdalen? :O...inte så långt ifrån mig me bil :p. Låter man inte gästen sova i sängen xD

2009-09-09 @ 13:14:03
Postat av: Sandra till Magnus

jaså? :O haha, jag kunde fått en extrasäng men jag sa att jag kunde ta soffan :) den var dessutom skön :D

2009-09-09 @ 22:38:37
Postat av: Magnus

Ja, det e bara att höra av dig om du e i trakterna o har tråkigt typ :p. Hehe, okok...en extrasäng som knarrar :p. Vart fick Daphne sova då, hon är ju prinsessan? :)

2009-09-09 @ 23:27:51
Postat av: Sandra till Magnus

haha ahh ;P fast oftast då jag är där har jag roligt med Rose :) haha typ :P Hon fick sova i en transportbur :O haha :P

2009-09-10 @ 10:11:25
Postat av: Magnus

Jo, men ändå...det kan ju hända :p. Vilken diss där, hon ska ju få sova på extrasängen :P. Tror hon e ganska sur på dig fast hon inte visar det bara för att hon fick sova i transportbur :p

2009-09-11 @ 00:14:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0