Confused

Okej så jag höll på och ringde veterinären fram och tillbaka. Eftersom vi kom på att det är en privatägd mottagning så kanske det inte kostar lika mycket att ta bort lössen där. Bara det att han som svarade i telefonen pratade jätte konstigt, och helt osammanhängande. Jag fattade liksom nada. Men om jag fattade rätt (av det lilla jag fick fram) så skulle det kosta 280 kr att få bort lössen liksom.. och det är bara 100 kr mer än att avliva henne. Så då avbokade vi avlivningen och skulle återkomma vid 2 då typ den riktiga veterinären skulle komma tillbaka. Mamma ringde dit nyss, eller ja hon har provat att ringa några gånger, men dem svarar inte. Irriterande. Men jaa vi får se om dem ringer upp eller svarar senare ifall mamma provar igen. Jag orkar inte ringa just nu då jag kände att jag blev tillräckligt förvirrad imorse då jag ringde dit 2 gånger.. Ärligt talat så vill jag bara krypa under täcket och bara.. skitsamma! 8) HAHA, tur man har mamma <3

Jag och brur gick upp till v-by, fixade present till mamma och Emil köpte ett spel. Kom hem och insåg sen att våra nya ID kort har kmt.. HAHA, och vi som såg posten innan vi gick men som trodde att det var såna där tråkiga saker som man alltid får från Nordea. hahah, aja vi får hämta ut dem typ imorrn eller ngt. Det blir nog bra.


Men jaa.. nu vill jag att veterinären ska ringa tillbaka.. så jag vet om jag ska vara glad eller nedstämd. Just nu är jag bara förvirrad. Btw så ska jag prata med syster ikväll, och eventuellt pappa.. sen ska jag troligtvis ringa Curre (farmors bror som vi fick marsvinen av), och fråga om jag kan sälja dem. För det är verkligen så sjukt tråkiga djur, och varenda gång dem har ut massa bottenmaterial över halva golvet så blir jag så irriterad. Söta men supertråkiga djur jao. Men nu ska jag faktiskt vara lite social med folket ute i vardagsrummet. Folket = brur, mamma och moster :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0