Sthlm <3

Hemma igen. Well nog fan är det mysigt i Norrland, men fan.. Sthlm i mitt hjärta! Yes! <3 Hahah, well well, vi har haft det mys och slit. Hjälpt till med att måla ett hönshus, varit på en auktion, varit och tränat agility med hundarna, gosat med marsvinen, spelat kort, spelat spel, sett på tv, kelat med katterna och jaa.. annat smått och gott :)
Nu är man iaf hemma! Hemma hemma hemma! Jao :D Inte har man varit social idag heller.. Datan!<3 hahah ;D Rolla!<3 yes :D hahah, well well, bebbarna har fortfarande löss :/ bläää! Marsvinen är typ livrädda i denna nya miljö :O och vovven sover borta hos Christina inatt och imorrn natt. För imorrn ska vi på kryssning! :D Familjen + Farmor, Faster och Kuins :) yes. Men aja, jag ska försöka avsluta snart. Måste plocka in dem sista kläderna i skåpet innan jag ska sova :P Imorrn måste man packa och bestämma sig för vad man ska ha för kläder på båten :P svårt jao! Aja.. lite bilder också!



1-2. Projekt
3. Tiger och Amisa <3
4. Amisa
5. Amisas hemmagjorda lilla agilitybana!
6. Brur som sågar




1. Dammbygge
2. Väsare, dumma ankor :O
3. Vicky och Munfy :D
4. Curre och pappa
5. Agilityträning med Munfy
6. Dammbygget ser fint ut!
7. Nisse, otroligt kelig kisse!
8. Stickan, tuffing till katt.
9. Fia, fegis ;D


En av dem charmigaste kaninerna jag har mött ;D


Systers marsvin, hon är ännu namnlös, men kanske blir det Tiara?


Min lilla tjej, Hydra :D Tuffing!

Kommentarer
Postat av: Rose

Inte tiara snälla :P ja vet inte varför ja inte gillar namnet men det får mej att tänka på såndär fjantig äcklig liten platskrona som alla små 5-7åringar som är wannabe prinsessor!!

2009-07-31 @ 14:18:27
URL: http://lillagris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0