Morgonsamtal

Blev väckt imorse av Alex :) Vi snackade på msn igår kväll, och då bad jag honom ringa och väcka mig idag när han vaknat av sin WAKE up light (inte make up light som jag skrev förut xD). Han ringde iaf typ vid halv 9, så vi snackade i typ en halvtimme och sen blev det till att kliva upp och äta frukost :D känns som det var länge sen man åt det då man sovit för länge typ hela veckan :P haha.
Sen var jag lite seg och valde att se på film till frukosten :) Blev High School Musical som jag inte sett på länge :P HAha, alltså den är så söt! :) Insåg att mina hörlurar funkade idag :O hahah, så är väl ngt glapp i dem eller ngt :/ not good. Men aja, ska försöka fixa bakgrund till bloggen idag, ser så.. dystert ut om allt är svart xD haha. Tott ska försöka förklara hur man gör så att bakgrunden till alltet ligger kvar då man scrollar ner delen där texten står :P Får se om hon lyckas få mig att förstå ;P haahah.
Insåg att jag är fattig eftersom man bara har typ 600 spänn och ska köpa julklappar till6 pers :S Dock får 2 av dem senare iaf, kanske 3 stycken också. Det får vi se. Och sen är det lite fester och sånt roligt som planeras, hemmafester då eftersom det är dyrt som satan att gå ut :O hahha, hade velat följa med Ronja ut idag, men fan jag har inte råd :/ Och well.. sen är det ju Hundmässan också :D <3 Åhhh vad jag längtar! Årets höjdpunkt typ :D hahah ;) Så mina 600 spänn kmr gå till julklappar, dricka och inträde på Hundmässan 8) Sen lär dem vara slut xD hahah. Men sånt är livet, och efter jul får jag mer pengar :D mohahha.
Men ahh, ska gå och duscha nu :P eller först ska jag svara på ett roll, men sen ;P


Tog bara en bild jag fixade lite i PS förut :P har säkert lagt upp den förr, men orkade inte leta mer eller så ;P hahah, måste ju ha bilder ibland ;)

Kommentarer
Postat av: Nadja

Lillskit på dig sj =P

Mig behöver du inte köpa något till ;)

<3

2009-12-04 @ 15:28:33
URL: http://zkrubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0