Jag älskar snö

Hahah, alltså detta blogginlägg skulle jag egentligen skriva för typ flera timmar sen. Men min mobil är på laddning och av ngn anledning är den typ extra seg på att ladda klart. Den har typ stått på 98% i en timme? 0.o.. Alltså, jag ska ju lägga in bilder från dagen och typ från söndag kväll då jag hjälpte mamma lite smått med att göra ischoklad :P Men ahh, så det är då därför jag väntar på att mobilen ska laddas klart, så att jag kan lägga in bilderna på datan och sedan här. Hahah, segt.

Iaf, har rollat lite smått och dessutom sett på film :) Såg på 17 again, HAHHA, alltså den är så bra! Sjukt pinsam dock, man blir liksom "oHnooo!" HAHAH ;D härlig film jao, sitter och skrattar som fan, även om jag försöker dölja det då brur min finner det irriterande. Haha 8)

Ahh, och så skulle jag skriva om dagen. Fyfan vad mysigt det ser ut ute när det är snö. Jag älskar det! Vill egentligen ut och göra snögubbar, åka snowboard eller ngt sånt, men så blir det inte. Nej jag vill inte leka i snön själv. Det är tråkigt :( haha. Hur som helst är jag glad över att vi fått ordentligt med snö i Sthlm för en gångs skull :D wiiie! Hoppas, hoppas, hoppas att det ligger kvar till jul! Känns inte så troligt, men man kan alltid hoppas ;) hahah x) Jobbet gick bra som vanligt, finns inget speciellt att säga därifrån mer än att jag verkligen, verkligen, verkligen trivs med folket där :) Härliga personer hela bunten! :)

Och nu skiter jag i att den fortfarande bara laddat 98%.. haha, alltså den har ju fan stått på det huuuuur länge som helst, den är weird helt enkelt.





Kommentarer
Postat av: Bella

nej vad kul med hund mässa :) Hur gick det? :D

2009-12-16 @ 11:28:24
URL: http://bellablogg.se
Postat av: jessan

jag kan leka i snön med dig some day ^^

2009-12-16 @ 12:10:19
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0