Fitt internet strulade igen.

*Skriver i Word*
Jag blir så jävla fittigt sur när internet inte funkar. Fan 3 dagar i rad har det strulat nu. FITTSAKER! Trodde det funka nu imorse, och visst det gjorde det.. i vadå? 5 minuter? HAHHA, sen la det av. Sgc rntmyb 6un.  ANUSBAJSFITTAKUK.
nu går jag och duschar, hoppas som fan att det kmt igång när jag e klar.

---------------------------------------

Efter att jag duschat:
Wiiiiiie det funkar :D skriva direkt i bloggen jao ;) Hatar när det ska strula, men det positiva är att jag nu duschat och klätt på mig så det är iaf gjort ;) hahah. Och fyfan, jag måste göra ngt med mitt och brurs rum, typ stänga ventilen eller ngt. Det är kaaaallt! Okej att han har öppet fönster, då kan man stänga det eller ta en filt, men inte fan pallar jag att det ska vara iskallt när man går upp på morgonen -.-' Neee så måste fixa det jao.
Hade planerat en sak med Rose på söndag men ska smsa henne nu och säga att jag inte kan. Måste spara pengar så mycket som det går. Dels föratt jag har ngr julklappar kvar att köpa, och dels för att det planeras lite fester och sånt som man måste ha pengar till. Plus att jag MÅSTE ha pengar till Hundmässan <3 Vill ju helst inte låna mer pengar, men kanske lånar två-tre hundra eller ngt då det blir Hundmässan. Vill ju kanske köpa ngt där :) Men ahh, nu ska skickas sms och sen svaras på roll! Sen kmr väl Nadja och mamma hem snart, och då ska det bakas lussebullar :D mums!

Kommentarer
Postat av: jessan

gulligull!!!

2009-12-02 @ 11:53:09
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: Nadja

Skruva upp elementet lite oxå, för det drog vi ner för ni hade det för varmt ;) tror du ska dra spaken ut mot rummet.. Lycka till! haha

2009-12-02 @ 16:39:27
URL: http://zkrubel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0