120 FÖR fort!

Well för att följa en röd tråd så ska jag börja med att säga att jag sov hos Alex i lördags :P Vi slappade som vanligt, samt bakade lussebullar som blev jätte goda :D såg på The Mexican gjorde vi också :)


På söndagen blev jag hämtad hos Alex av Rose och Jessica då vi skulle upp till Idre. Rose skulle hämta sina skidgrejer i deras stuga som dem har där, så jag och Jessica gjorde henne sällskap :) Hade självklart roligt som alltid, spelade musik på HÖG volym, med allt från lite Bon Jovi till lite Hjalle och Heavy ;D hahah! McDonalds blev det också, där dem var sjuuuukt sega ;P jao och så köpte vi mat på ica Maxi också :P Gick runt och garvade åt lite allt möjligt, ja tråkigt hade man iaf inte ;) Något som var roligast var nog ändå när vi körde Hjalle och Heavy - mer o mer o mer på typ högsta volym, med nervävda vindsrutor då vi körde igenom ngn by xD HAHHA! Fyfan vad dem tittade ;P sjukt roligt!
Att Rose dessutom kör fort vet ju alla som åkt med henne, men ahh, ibland är hon livsfarlig ;D haha! Men fan det var skoj! Var snö, snö, snö i Idre :D Häääärligt! Fiiint jao! :) Ahh och så hade vi ngr bilar vi gav smeknamn och skrek "nej nej vänta!" efter då dem försvann xD HAHA, asroligt!
Och den röda tråden existerar inte i detta inlägg, men vad fan gör det :D hahah, var mysigt när vi kom fram till stugan, den var skitsöt :) och så käkade vi och dansade till lite låtar ;P senare på kvällen tog vi oss en promenad uppför miniberget på baksidan av huset. Rose med vinterkläder och vinterskor, Jessica med gympaskor som inte läckte samt vantar och sånt, och så jag med gymopaskor som sög samt med torgvantar xD hahah, fyfan vad kallt det var ;P att det var kolsvart ute gjorde inget, nej vi tog oss upp till toppen och där gjorde dem små sötisarna varsin snöängel ;) haha.
Väl inne igen såg vi på Superhjältarna och käkade onyttigheter. Mums! Sen var det sovadags, och jag smsa lite med Rose som sov i andra rummet xD hahah, mongon vi är! :)

Morgonen idag började med att vi klaga över att det var kallt, inte heller fanns det ngn ved :O men när man klivit upp och satt sig framför tvn för att se på Shrek 2 så blev det snart lagom, speciellt med ljusen tända ;) Vi käkade frukost och pausade sen filmen för att gå ut och hämta in skidorna som Rose skulle ha med hem, sen åkte vi snowboard ;D hahah, var riktigt roligt! Ahh och Rose åkte ju på en plastpåse också ;P hahaha! Vi njöt av snön och hade det bra, men drog oss snart tillbaka till stugan där vi åt lunch och såg klart på filmen. Sen var det städning som gällde, och efter det gav vi oss av hemåt. Körde på lite musik och sörjde över snön som försvann alltmer samtidigt som vädret blev sämre ju längre hemåt vi kom :O haha, fyfan. Ahh det var lite segt där ett tag på hemvägen, men det var helt okej ändå :P Ahh och så blev det ju McDonalds igen, fast denna gång Drive in :O hahah, första gången för mig ;P åhhh, det var sjukt coolt :D.... HAHAHHA xD ehh, ahh vi säger det iaf ;) HAHHA, hade riktigt roligt med er små sötnosar iaf! :) <3 Absolut värt att "skolka" från jobbet för det ;)









Kommentarer
Postat av: jessan

AAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAAHHHHHH <3<3<3<3<3

2009-12-07 @ 20:55:40
URL: http://artonsomrar.blogg.se/
Postat av: Anonym

kul om ni hade glömt skidorna XD

har du ALDRIG ÄTIT PÅ DRIVE IN :O? hihi

2009-12-07 @ 22:46:50
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Anonym

:D:D::D:D:D:D

HAPPYFACE THE HOLE HELG!

2009-12-07 @ 23:38:13
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: Rose

Haha oj 120 för mycket

och sen så våran låtsas utskällning på donken personalen i väntan på urgarna "NÄ NU HAR VI TAPPAT 4 MINUTER PÅ GPSEN, INSER NI VAD DET INNEBÄR? ATT JAG MÅSTE KÖRA SKITSNABBT FÖR ATT KOMMA IKAPP TIDEN!! FAN VILKEN DÅLIG SERVICE!! 4 HELA MINUTER!!!"



Sandra garvade så hon knappt kunde andas XD

2009-12-08 @ 11:41:45
URL: http://lillagris.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Men blääää.. lussekatter utan russin? :'(

2009-12-08 @ 14:09:06
URL: http://purplemix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0