hemma i sthlm

Senaste veckan har verkligen sprungit fram. Har haft fullt upp! Fick spontant jobb som vikarie på ett hunddagis, Glada svansar, som ligger precis bredvid mamma och pappa. Ska mestadels jobba 2-3 dagar i veckan, ca 10-15, men kan variera lite. Började jobba den 30e augusti, och trivs bra :)
 
Kmr knappt ihåg vad som hänt då jag haft så mkt för mig xD Har tränat med syster och Ronja, hämtat Karin i centralen då hon är här nere och hälsar på :) I fredags var det dags för "Run with your dog" så jag och Ina åkte till Stora skuggan och sprang med Morf och Noomi. Det var så sjukt roligt :D Starten gav en sån himla kick, och Morf var verkligen supertaggad! Så himla kul att se, och Morf drog på asbra :D Försökte springa så långt som möjligt utan att gå i början, och hade på sportstrackern så kunde kolla den när jag kände att jag var tvungen att stanna till. Klarade nästan 1km :D superstolt över det :) Resten av loppet fick jag växla mellan att springa och gå, men sprang iaf nästan hela tiden! Hoppas kunna springa hela sträckan nästa år :D ca 3km. Får väl se ;D
Lördag och söndag var det agilitytävling i Södertälje, lagtävlingar! Vi debuterade som lag med vårt Team sheepdog, och fan vad roligt det var att tävla i lag! :D Vi körde 4 lopp per dag, i lördags fick vi resultat i 3 av loppen, med placering 9, 9 och 6 av 16 starter, samt en disk. Bra debut ändå! :)
 
Söndagen var vi nog lite tröttare både förare och hundar, så vi diskade oss i 3 lopp, men lyckades kriga oss till en fjärde plats i ett av loppen, och tog därmed vår första SM pinne i Agilityklass :D Individuellt nollade jag och Morf 4 av våra lopp, fick 5 fel i 3 med slalomstrul i två av dem och ett missat kontaktfält på balansen, och diskade oss i ett. Superbra känsla i alla loppen förutom det där vi diskade oss i x') hahah.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0