Helgen

Mamma klagade över att jag skriver så sällan, så här kmr ett litet inlägg om helgen ;)

Hela lördagen spenderades åt att inte göra ngt alls. Eller okej, jag och syster låg i soffan typ hela dagen och såg på Beck ;D Vi har sett 26 filmer nu xD Hade svinont i benet och under kvällen blev det typ värre. Men gissar på att det var lite träningsvärk som tsm med den andra smärtan gjorde svinont. Är iaf min gissning x) hahah.
På söndagen var det bättre med benet! Inte helt bra, men mkt bättre än dagen innan. Vi spenderade även söndagen åt till att ligga i soffan och se på Beck ;) Men sen på kvällen lånade vi bilen och åkte för att träna lite rallylydnad i hundhallen i kungsängen tsm med Cicci, Stina, Amanda och Liza! :) Superkul, men lite trångt att va så många ;P Men det gick! Totalt hade vi 9 hundar med oss. Amanda med sina två, Stina, Cicci, Liza och jag med varsin, och så syster med Zombie plus 2 passningshundar x'D
Att få dessa att sitta stilla för en gruppbild var inte det lättaste.. speciellt inte när två var valpar på ca 16-17 veckor xD hahha. Men det gick! Skam den som ger sig ;) (den undre bilden demonstrerar dock hur dem flesta bilder såg ut... plus en hel del bilder med folks ben mitt i xD)

Jag var ledig på måndagen, vilket var superskönt. Även den dagen blev väldigt lugn. Vi såg på Beck och senare på kvällen när Ockra och Doris blivit hämtade (Ockra är en kompis sheltievalp som syster passat, och Doris är systers daghund) så tog vi en kvällspromenad med Zombie, Morf och Buster som syster passar ;) Vi passade på att träna lite med våra killar och avslutade sen dagen med ännu en Beck-film xD
Beck och hundträning, ja det är en superbra blandning! ;)

Idag har jag jobbat. Har varit en ganska bra dag, men med viss irritation. Inget ovanligt, det är lite som det är. Men som sagt, en ganska bra dag ändå :)
Jag slutade 16 och åkte tsm med pappa hem till han och mamma. Syster kom dit och vi åt tacos och hade det trevligt innan jag och syster gick hem.
Imorrn blir det träning på söder igen efter jobbet! Träningsgruppen som vi dragit igång är så bra!! :D Bästa är att vi är väldigt många, alla olika men så roliga och omtänksamma människor! Och dem flesta av oss tränar/tävlar i flera olika grenar så vi kan variera oss väldigt mkt och hjälpa varandra. Superkul! :D

Nu ska syster gå och lämna Buster som hon passat i typ en vecka, och när hon kmr tillbaka.. jajamen, då ska vi se Beck ;D hahha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0