veckans tävlingar

Får väl se om texten blir ful för skriver via anteckningar först. Har tröttnat på att inlägget försvinner..
Imorse hade jag liksom skrivit hur långt som helst, i 30min hade jag suttit och skrivit på t-banan, och sen när jag nästan var framme så kom jag åt tillbaka knappen på mobilen och all text försvann. Jag skulle då bara ha lagt till rubrik så var jag klar. Sådär lagom kul.

Tävlade både onsdag och torsdag.
I onsdags var det lydnadstävling på hemmaklubben. Vår tredje start i klass 2 och jag var grymt nervös eftersom jag ville ha ett första pris för att få LP2.

Det gick dock superbra och vi vann hela klassen med 191 poäng!!! HELT SJUKT! Maxpoäng är 200 för er som inte vet ;p
Så vårt 3e första pris i klass 2 och vi tog därmed LP2!! :D Var så jävla glad!!
Domaren var dock ganska snäll, men såhär i efterhand när jag sett filmen så tkr jag faktiskt bara att det vsar i fritt följ som poängen var "för snälla".
Vi fick en 9a och well jag tkr inte alls det var värt så mkt. I början var han alldeles för långt bak i positionen och första svängen svävade han ut ganska mkt. Slutet gick bättre, men jag hade nog gett oss en 7a ;p Men ja såklart man är glad för en 9a! ;)

Läggandet fick vi 10 på, ngt jag ändå tkr var rätt! Han har ett väldigt bra läggande och tror jag fått 9or eller 10or på det tidigare så ;) (förutom typ en gång när han nolla xD)

Inkallning 10. Finns inte så mkt att säga om det. Fin fart med tryck i och fin fotingång! Supernöjd med den :D

Rutan är jag alltid nervös inför, men det behövde jag inte va. Han tog den superfint och vi fick en 10a! :D

Apporten har han ju fått för sig att göra konstiga saker på dem två tidigare tävlingarna i klass 2.. så jag undrade väl lite vad han skulle hitta på denna gång.. x) Men inga konstigheter! Han greppade lite långsamt och travade tillbaka, men satte sig i fin fotposition och höll den tills jag tog den! En 8a fick vi där.

Hopp över hinder fick vi en 10a på. Han satte sig lite snett vid uthoppet, men tydligen gjorde det inget! ;)

Sist var det fjärren, och jag var supernöjd med den då han hade fokus och satte sig upp ordentligt i uppsitten! Jag tkt dessutom att han gjorde skiftena snabbare än han brukar :D roliga där var att vi fick en 9a, där kommentaren var att han hade lite långsamma skiften.. xD då skulle dem se han i vanliga fall ;D hahah.

Platsliggningen var sist, ngt jag aldrig gjort innan. Har bara varit på tävlingar där den varit först. Lite jobbigt att ha den sist tkt jag då jag blev supernervös av detta. Visste att så länge han inte nollar så har vi vårt första pris, så det skulle ju ha varit så typiskt om han failade platsen bara för det x') egentligen är jag ju annars minst orolig över platsen då jag är näst intill 100% säker på att han ligger kvar. Enda han brukar kunna göra är att nosa lite, ligga och se sig omkring och vädra lite i luften. Han nosade inget men dem två andra sakerna gjorde han, men det blev ändå en 10a :D så nöjd!

Vi fick även 10 på helheten vilket var superkul! Morf kändes fokuserad och glad och trots min nervositet så klarade vi det :D så jävla stolt över oss :)

Torsdag var det agilitytävling på Danderyd-täbys BK. Första loppet som var agilityloppet gick väldigt bra! Tills vi kom till slalomet x) Det var en väldigt svår slalomingång som skördat sina offer, tror det var en eller två som nollade sig i klassen.. xD hahah. Så ja vi fick 10 fel på slalomet, och när vi väl kom förbi det lyckades jag glömma banan i ngn sekund.. Hamnade fel och diskade oss på näst sista hindret x'D hahah.
Var iaf väldigt nöjd med loppet annars! :)

Andra loppet var hopploppet. Jag hade sent startnr (hade jag även på det innan), och hade sett flera snabba ekipage få fel eller diska sig. Ngr nollade dock och jag visste att det skulle bli svårt att ta en pinne.
Men efter flera tävlingar där vi inte nollat oss en enda gång så var mitt mål bara att nolla loppet. Vilket vi gjorde :D Jag behövde det för att veta att vi kan! Sen safeade jag en del, och det har vi egentligen inte råd med tidsmässigt ;P
3st fick pinne och vi kom på en 5e plats. Det var dock väldigt tight mellan 3e och 5e plats. 3an fick 35,28 i tid. 4an fick 35,60 och vi som kom på en 5e plats fick 35,63 x) så ja vi missa pinne med typ en halv sekund. Så jävla små marginaler!! XD
Jag var hursomhelst supernöjd och känslan genom loppet var grym! Morf var fokuserad, taggad och följsam. Perfekt med andra ord!<3

Så nu måste vi träna på att bli säkrare med speeden och få till handligen så jag inte behöver safea på samma sätt. För vi behöver steppa upp ett litet snäpp för att nå nästa nivå! Men vi har inte bråttom :)

Bästa Morf<3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0