ja jag glömde bort bloggen

Och så har jag återigen glömt bort bloggen x') haha dåligt av mig. 
Har ändå inte hänt så mkt. Jag och Tesso har varit själva på jobbet i typ 1,5- 2 veckor. Har gått bra, men jävligt segt att behöva gå själv. 

Nu torsdag och fredag har vi iaf varit tre st. Jag och så Sara och Mickan som är vikarier. Tesso är i italien och Marie kmr tillbaka på tisdag tror jag! :) 

Förra helgen var bra! Lördagen spenderades ute på Maries land tsm med henne och Micke, samt så kom Ronja dit senare också :) 
Vi badade, spelade kubb och spelade kort. Mysig dag som dock inte blev som vi tänkt oss x) 
På söndagen blev det agilitytävling i uppsala tsm med Ina! 2 lopp där Morf typ var övertaggad eller ngt i första ;o känslan var inte bra och vi fick med oss 5 fel. 
Andra loppet vettefan vad jag höll på med.. jag diskade oss nämligen på 3e hindret x') hahah. Morf han var superduktig och gjorde bara som matte sa x) Resten av loppet sen gick mestadels bra. Jag hamna lite ur fas och glömde bort banan en gång till men Morf var med till 100% och var grym! Synd på dålig handler bara ;p haha. 

Ledig måndag -nationaldagen- som jag spenderade tsm med syster. Vi handlade mat, fixade lite hemma, åkte till båtmacken för att göra pappa sällskap lite och åkte sen och tränade med hundarna i kista :) vi avslutade dagen med god middag och en liten hemmagjord nationaldagstårta ;) 
Resten av veckan har varit seg. Som om jag krypit fram emot helgen. Vi åkte till kungsängen och tränade hundarna tsm med Amanda en dag (kmr faktiskt inte ihåg om det var i tisdags eller onsdags x'D). Mysig kväll vare iaf. 

Igår var det agilityträning på klubben. Obligatoriska tg-träningen ;) Superrolig bana och efter lite failande i början så gick det riktigt bra! Känslan som jag saknat lite i hundträningen senaste veckan/veckorna kom tillbaka lite grann :) men än är vi inte där jag vill vara. Jag vill ha tillbaka den där känslan när man sitter hemma efter ett träningspass och man känner hur man bara vill träna mer! Saknar den känsla, så hoppss vi hittar tillbaka dit. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0