Elitloppshelgen

Vet inte ens när jag skrev sist. Ja hej jag har fullt upp och antagligen glömmer bloggen eller orkar inte skriva x) hahah. 

Sitter just nu på en asvarm och kvav t-bana på väg hem. Ska på kvällstävling på klubben, agility :D ska bli superkul! Får se hur bra vi presterar i värmen.. ;p hahah. 

Annars då? Jo jag kämpar på. Har ingen energi till jobbet, vilket inte blivit bättre då vi bara varit två typ hela veckan. Men jag kämpar på! Vi kämpar på :) 
Är ju snart helg igen iaf ;) haha. 

Helgen som var så var det ju Elitloppshelgen :D tors-sön ! Så skönt att va ledig och bara va! Der var dyrt, men jag vann och gick plus både lördag och söndag (dem dagarna vi var på solvalla), så det var ju super :D vann inga jättesummor eftersom jag inte spelar för så mkt pengar, men största vinsten på lördagen var ca 800kr och på söndagen 700kr :D supernice ju! 
Vi åkte en del båt, både calles båt och snipan! På torsdagen åkte vi till deras klubbholme ute på ekerö ngnstans. Vi spelade kort, grillade och drack massa cider ;) 
Innan vi åkte dit hjälpte vi till på båtklubben med att tvätta calles husbil och åka till återvinningsstationen i typ bromma för att slänga skräp. Vägen dit var helt sjuk då vi höll på att bli påkörda av en buss som insett att han ej kom in på en väg inne i stan, och då skulle backa rakt ut i korsningen där vi befann oss. Vi skulle ju nämligen in på den vägen dit den inte kom, och när bussen började backa så fick pappa inte i backen (Vi åkte med calles gamla skruttiga bil som ingen av oss kört innan). Busschauffören som säkert var lite stressad såg oss typ inte så pappa fick hänga på tutan för att han inte skulle mosa sönder oss ;O Emil och Sara fick hoppa ut för att putta bak bilen tsm md ngn random kille som dök upp för att hjälpa till x') samtidigt ringde jag calle för att försöka få reda på hur man fick i backen, men dem lyckades putta bak bilen tillräckligt så bussen kunde fortsätta backa så vi sen kom förbi. Hahah alltså var helt sjukt x) 

På fredagen åt vi grillbuffé på grodhavet och efteråt blev det lite kortspel. 
Lördag var det hamnfest på båtklubben när vi kom tillbaka efter solvalla, så vi drack och dansade och var sociala med allt folk! 
Efter solvalla på söndagen blev det obligatorisk middag ute tsm med allihopa och jag och syster var inte hemma förrän typ 22 ;P 
Bra helg, bara ett år kvar till nästa gång ;) hahah. 

Samsung suger, går typ inte att markera all text..? Så bilder lär ni få glömma i mina inlägg då det sist innebar att hela texten försvann.. kanske slänger in ett eget bildinlägg sen, om jag orkar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0